עוגת רסק תפוחים

סיכוי לאהבה.. 13/12/15 05:22 א בטבת התשעו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

2 כוסות סוכר

4 כוסות קמח

שקית אבקת אפיה(וקצת יותר)

1/2 כפית סודה לשתיה

2 כפיות קינמון

קופסא של רסק תפוחי(משימורים)- כ2 כוסות

4 ביצים

1/2-3/4 כוס שמן קנולה

תוספות: אגוזים, שוקלד צ´יפס צימוקים,

הוראות הכנה

מערבבים ביחד היטב את הסוכר, קמח אבקת אפיה סודה לשתיה והקינמון.

מוסיפים לחומרים היבשים את רסק התפוחים 4 ביצים והשמן.

ניתן להוסיף תוספות שונות כיד הדמיון הטובה(צימוקים , שוקלד צ´יפס אגוזים וכד´)

מכניסים לתנור לחצי שעה על חום 170 מעלות

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

תבנית גדולה מאוד מתאים להקפאה,
מתאים לשומרי משקל.

המתכון באדיבות מתכון שנתנה לי שרה שטרן

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר