עוגת ריבה ופירורים

מיצמיצ 22/07/11 11:22 כ בתמוז התשעא

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

רכיבים:

200 גרם מרגרינה/ חמאה (רכה בטמפרטורת החדר)

כוס סוכר

שקית קטנה קמח תופח (או ¾ 2 כוסות או 350 גר´)

**

2 ביצים

1 אשל (אני שמתי מעדן וניל אלפרו)

2 סוכר וניל )(או כפית תמצית)

**

צנצנת ריבה/ ממרח שוקולד

הוראות הכנה

אופן הכנה:

לשים במעבד מזון את המרגרינה, סוכר והקמח ולעבד עד לקבלת פירורים.

להוציא כוס מהפירורים להניח בצד.

להוסיף לתערובת הבצק את הביצים, אשל והסוכר וניל.

לעבד יחד עד לקבלת מרקם אחיד לצקת לתבנית עם חור

באמצע לשים ריבה על פני העוגה (ואפשר גם ממרח שוקולד) מעל לפזר את הפירורים ולאפות

הערות שלי :

אפיתי ב- 2 תבניות אינגליש קייק והספיק בדיוק. עשיתי חורים לאורך העוגה במרכזה בעזרת סכין חדה והריבה חדרה אל תוך העוגה כשחותכים פרוסה הריבה יוצאת גם באמצע זה יפה וטעים.

הערות

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר