סגור

עוגת ריבה ופירורים

כ בתמוז התשעא
,
22 ביולי, 2011
22/07/2011 11:22

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

רכיבים:

200 גרם מרגרינה/ חמאה (רכה בטמפרטורת החדר)

כוס סוכר

שקית קטנה קמח תופח (או ¾ 2 כוסות או 350 גר´)

**

2 ביצים

1 אשל (אני שמתי מעדן וניל אלפרו)

2 סוכר וניל )(או כפית תמצית)

**

צנצנת ריבה/ ממרח שוקולד

הוראות הכנה

אופן הכנה:

לשים במעבד מזון את המרגרינה, סוכר והקמח ולעבד עד לקבלת פירורים.

להוציא כוס מהפירורים להניח בצד.

להוסיף לתערובת הבצק את הביצים, אשל והסוכר וניל.

לעבד יחד עד לקבלת מרקם אחיד לצקת לתבנית עם חור

באמצע לשים ריבה על פני העוגה (ואפשר גם ממרח שוקולד) מעל לפזר את הפירורים ולאפות

הערות שלי :

אפיתי ב- 2 תבניות אינגליש קייק והספיק בדיוק. עשיתי חורים לאורך העוגה במרכזה בעזרת סכין חדה והריבה חדרה אל תוך העוגה כשחותכים פרוסה הריבה יוצאת גם באמצע זה יפה וטעים.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב ישראל רוזן זצ"ל צילום: Gershon Elinson/Flash90

שנתיים לפטירתו: "הרב ישראל רוזן חיבר שמים וארץ"

קרא עוד