עוגת קצפת

ghl 10/10/06 00:00 יח בתשרי התשסז

מצרכים

בצק:

2 כוסות קמח

שקית אבקת אפיה

כף יין קידוש(אני שמה תמיד קוניאק)

4 חלמונים

4 כפות סוכר

מרגרינה

קצפת:

4 חלבונים

כוס סוכר

חב אינסטנט פודינג וניל

הוראות הכנה

פשוטה, קלה.

אבל טעימה נורא, סיימנו אותה עוד בבוקר של שבת..

לשה את מרכיבי הבצק לבצק אחיד, שמה 3/4 בתבנית

מקציפה חלבונים וסוכר עד לקצף יציב ומוסיפה פורשת על הבצק, מקשטת עם הרבע. (פירורים, שתי וערב תלוי בסבלנות)

ואופה עד להזהבה ב180 מעלות.

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר