עוגת פירורים סוף הדרך!!

עיגולית 12/04/07 00:00 כד בניסן התשסז

מצרכים

לבצק:

3 כוסות קמח תופ

4 חלמונים

4 כפות סוכר

1/4 כוס יין

1 חבילת מחמאה

לקצף:

4 חלבונים

3/4 (אפשר גם 1/2) כוס סוכר

1 חבילת אבקת פודינג וניל של אפיכל

הוראות הכנה

מערבבים את כל חומרי הבצק. 2/3 מן הבצק משטחים בתבנית ואופים בחום בינוני כ-20 דקות.

בינתיים מקציפים את החלבונים ובהדרגה מוסיפים את הסוכר ואבקת הפודינג.

מפזרים על מה שכבר אפיתם את השוקולד צ´יפס ומעל שופכים את הקציפה.

את 1/3 הבצק שנותר מפוררים מעל הקציפה ואופים עוד כ-20 דקות.

טעים ומרשים!

להגשה: אפשר כבר לחתוך ולהניח במנג´טים.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר