עוגת מוס פירורים

מיצמיצ 08/11/10 00:00 א בכסלו התשעא

מצרכים

לבצק:

4.5 כוסות קמח תופח

6 כפות סוכר

450 גר´ מרגרינה

3 חלמונים

מוס:

1.5 כוס סוכר

3/4 כוס מים

3 כפות קקאו

300 גר´ שוקולד

150 גר´ חמאה

4 חלמונים

7 חלבונים

הוראות הכנה

אופן הכנה:

לעבד לבצק את חומרי הבצק.

להוריד 1/3 עבור פירורים ולשים בפריזר.

לרפד תבנית תנור ביתרת הבצק.

מוס:

להמיס ולבשל שוקולד, קקאו, 3/4 כוס סוכר ומים.

להוסיף חמאה וחלמונים.

להשאיר להתקרר מעט.

להקציף חלבונים עם יתרת הסוכר לקצף יציב.

לערבב קצף ותערובת שוקולד.

לשפוך על הבצק ולאפות 10 דק´ בחום בינוני עד שיש קרום דק.

לגרר עם פומפיה גסה את יתרת הבצק שבפריזר עם העוגה ולאפות עד שמזהיב

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר