עוגת מוס , מתאים גם לפסח

אישר 25/03/07 00:00 ו בניסן התשסז

מצרכים

לבסיס

6 ביצים

4 כפות קקאו

1 כף שמן

כוס וחצי סוכר

למוס

250 שוקולד מריר

1 כפית נס קפה

מעט מים

5 ביצים

הוראות הכנה

בסיס

6 חלמונים

1 כוס סוכר

4 כפות קקאו

1 כף שמן

לערבב

חצי כוס סוכר

6 חלבונים להקציף ולהוסיף לתערובת

לשמן תבנית 26 רק בתחתית , לשפוך העיסה לאפות חום בינוני כחצי שעה או עד שקיסם יוצא יבש

לצנו מעט , העוגה נופלת לא לדאוג , רצוי אפילו להעמיק את הנפילה

מוס שוקולד

להמיס על אש קטנה , שוקולד רבע כוס מים וכפית נס קפה (להזהר לא לחרוך)

לצנן מעט

להוסיף 5 חלמונים אחד אחד ולערבב

להקציף 5 חלבונים עם כף סוכר (או מעט יותר)

להוסיף לתערובת השוקולד

לשפוך על הבסיס

לצנן במקרר 4 שעות לפחות , לאחר מכן אם רוצים ניתן להקפיא ולהפשיר 3 שעות לפני ההגשה.

כעיקרון העוגה נשמרת בקרור

הערות

כשמגישים לחתוך בעזרת סכין טבוןה במים חמים , על מנת שהמוס לא ידבק לסכין והחתוך יהיה ישר ואסטטי
בתאבון

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר