עוגת טו בשבט עסיסית

מאגר המתכונים 17/01/16 17:21 ז בשבט התשעו

עוגה לטו בשבט, צילום: shutterstock
עוגה לטו בשבט, צילום: shutterstock

מצרכים

2 ביצים 

1 קופסא רסק תפוחים לא ממותק (560 גרם)

1/2 כוס שמן זרעי ענבים

2 כוסות סוכר קנים

3 כוסות קמח 70% עדין

2 כפיות א. אפיה ללא אלומניום

חצי כוס אגוזי מלך קצוצים

כוס פירות יבשים קצוצים

כפית קינמון

הוראות הכנה

מחממים תנור ל180 מעלות

מניחים בקערה גדולה: ביצים, שמן, רסק תפוחים. טורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה.

מוסיפים בהדרגה קמח וא.אפיה ומערבבים היטב שלא יהיו גושים.

קוצצים פירות יבשים- מערבבים עם מעט קמח ומוסיפים לתערובת, בשלב זה נוסיף גם את האגוזים והקינמו.ן

מקשטים מלמעלה במעט סוכר קנים וקינמון

מעבירים לתבנית אינגלישקיק משומנת, ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות 20-25 דקות עד להזהבה

הערות

המתכון בחסות הקונדיטורים של רשת על המשקל

המתכון באדיבות באדיבות רשת על המשקל

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר