עוגת דבש בחמש דקות

דבש וקינמון 19/09/06 00:00 כו באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

4 ביצים

כוס דבש

½ 1 כוסות סוכר חום

½ כוס שמן

5 כפות ברנדי

כפית קינמון

½ 3 כוסות קמח מלא

½ 2 שקיות אבקת אפיה

¼ כפית אגוז מוסקט טחון

½ 1 כוסות אגוזים

½ כוס יין

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים יחד. מניחים את התערובת בשתי תבניות "אינגליש קייק" (ממלאים כל תבנית עד ל- ¾). אופים בחום של 170- 180 מעלות למשך 30- 40 דקות.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

המתכון באדיבות שי עשהאל מקור ראשון

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר