עוגת גרנולה

מסעודה* 24/08/07 00:00 י באלול התשסז

מצרכים

כל פירות הקייץ המעוכים שמצאתם במקרר

כוס סוכר(אני אוהבת חצי לבן וחצי חום)

כוס קמח

כוס גרנולה

וחצי מרגרינה

הוראות הכנה

מערבבים את הסוכר הקמח והגרנולה יחד,שופכים מחצית מהתערובת לתבנית אפיה משומנת,מעל מניחים את כל הפירות המעוכים(שזיפים,תפוחים,אפרסקים,נטקינות)ומעל את החצי השני של התערובת.

מגרדים או ממיסים את המרגרינה מעל והופס לתנו על 170 לחצי שעה.

לעוגה טובה אפשר להשתמש לדוגמא רק בתפוחים טריים או רק באפרסקים על כל מקרה זה תמיד יוצא טעים.

לשמור במקרר,ולהגיש קר אפשר לצד כף גלידת וניל.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר