עוגת גבינה

ח בכסלו התשסז
,
29 בנובמבר, 2006
29/11/2006 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

500 ג´ פירורי ביסקוויטים

150 ג´ חמאה

500 ג´ גבינה לבנה

2 קופסאות אינסטנט פודינג

2 מכלי שמנת מתוקה

כוס חלב

גרידת קליפת לימון

הוראות הכנה

ממיסים את החמאה במיקרו ומערבבים עם פירורי הביסקוויט.

משטחים על תבנית.

מקציפים את השמנת המתוקה עם כוס חלב ומוסיפים את הגבינה, האינסטנט פודינג וקליפת הלימון ומערבבים.

מורחים את התערובת הגבינתית על הבסיס ומכניסים למקרר.

הערות

תבנית אפיה סטנדרטית פשוט מעולה עם כוס קפה קר בקיץ!

המתכון באדיבות ספר המתכונים שלי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: shutterstock

בארה"ב מזהירים: האקרים מפיצים פורנו במשחקי ילדים

קרא עוד