עוגת גבינה מיוחדת

מיצמיצ 05/09/06 00:00 יב באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

תחתית:

פירורי ביסקווטי או עוגיות

100 גרם חמאה מומסת

כף קינמון

2 כפות סוכר דמררה.

מלית:

1 ק"ג גבינה לבנה 5%

1 כוס סוכר

5 ביצים שלמות

1 אינסטנט פודינג וניל + 1 כף גדושה קמח רגיל

גרידת לימון

1 שמנת מתוקה

תמצית וניל

ציפוי:

2 שמנת חמוצה

2 כפות סוכר

כפית קינמון

הוראות הכנה

את החומרים לתחתית:

להדק היטב לתבנית 26 תחתית וקצת דפנות.

מלית:

לערבב היטב היטב (אפשר במיקסר) אני עושה את זה בכף מטבח רגילה.

לאחר שהתערובת הומוגנית להוסיף שמנת מתוקה את ולערבב היטב שוב.

לשפוך בעדינות את תערובת הגבינות והביצים ולאפות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות.

עכשיו ה"פטנט" של עוגות הגבינה שלי:

להציץ בתנור תוך כדי אפיה. העוגה עולה גבוה ומקבלת פיצוץ דקיק וגוון זהוב. בשלב הזה יש להוציא אותה מהתנור ולהניח על רשת הגז.

נכון!!! כשהיא יוצאת מהתנור היא במרכזה נוזלית ורועדת. לא לתת לזה להפחיד אתכם.

ציפוי:

לערבב למרוח על העוגה בעדינות כשהיא עודנה חמה

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר