עוגת גבינה שוקולד ללא אפייה

28/04/22 11:50 כז בניסן התשפב

צילום: יחצ
צילום: יחצ

מצרכים

280 גרם גבינת שמנת

200 מ"ל שמנת להקצפה

180 גרם שוקולד מומס (מריר\שוקולד לבחירתכם)

180 גרם ביסקוויטים (וניל\שוקולד)

20 גרם אגוזים קצוצים

100 גרם חמאה

הוראות הכנה

במערבל מזון נטחן את הביסקוויטים והאגוזים עד קבלת מרקם דק

נמיס את החמאה על אש קטנה ונוסיף את פירורי הביסקוויטים עד לקבלת תערובת אחידה

בתבנית עוגה עגולה קפיצית, נניח את תערובת הביסקוויטים והחמאה כבסיס לעוגה ונהדק היטב. נניח במקרר בזמן שנכין את מלית העוגה

נקציף את 200 מ"ל השמנת

בקערה גדולה נערבב את גבינת השמנת עם השמנת שהקצפנו, בתנועת קיפול

נמיס את השוקולד ונוסיף אותו בהדרגה לתערובת הגבינה. לאחר שהתערובת אחידה, נשפוך את התערובת על בסיס הביסקוויט ונכניס את העוגה למקרר להתייצבות

נשאיר את העוגה במקרר לפחות 3 שעות לפני ההגשה

ניתן לקשט עם פירורי שוקולד במגוון טעמים

המתכון באדיבות המומחים של Beko, מותג מכשירי החשמל לבית

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר