עוגת גבינה פשוטה ומהירה

אחת מל"ו 22/10/06 00:00 ל בתשרי התשסז

מצרכים

בסיס:

1 חב´ קטנה פתי-בר רגילים

1 חב´ חמאה מרוככת

½ כפית קינמון (לא חובה)

גרד קליפת לימון

התערובת:

3 קופסאות גבינה (750 גרם)

6 כפות קמח עדיף תופח אך לא הכרחי)

3 ביצים

11/2 - 1 כוסות סוכר (לפי הטעם)

גרד מקליפת לימון (לא חובה)

כפית תמצית וניל

הוראות הכנה

- טוחנים את הביסקוויטים בפוד-פרוססור עד דק

- מוסיפים את החמאה והתבלינים ומערבלים היטב עד שאלה נבלעים בביסקוויטים

- מהדקים היטב את התערובת הפירורית לתחתית תבנית משומנת ומקומחת.

- מערבבים היטב את הגבינה ושאר חומרי התערובת

- מערים את התערובת על הבסיס.

- אופים כשעה כל חום בינוני גבוה (כ-190 מעלות)

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

המתכון באדיבות פילונית

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר