סגור

עוגת גבינה-פסח

כט באדר התשסז
,
19 במרץ, 2007
19/03/2007 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

3 חבילות גבינה לבנה 5% (750 ג´ סה"כ)

1 גיל

1 כוס סוכר

3 כפות קמח תפוחי אדמה

4 ביצים

1 אינסטנט פודינג וניל

1 שמנת מתוקה

הוראות הכנה

לערבב את הגבינות+קמח תפוחי אדמה+2\1 אינסטנט פודינג וניל+חלמונים. את החלבונים להקציף לקצף קשה ויציב ובסוף להוסיף את הכוס סוכר. לערבב את הקצף עם תערובת הגבינות. לשים בתבנית ולהכניס לתנור בחום בינוני במשך 45 דקות ואח"כ להשאיר בתנור שיתקרר. כשהעוגה מוכנה להקציף: 1 שמנת מתוקה+ 2\1 אינסטנט פודינג וניל+ 2\1 כוס חלב. ולצפות את העוגה.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מוטי יוגב צילום:  Gili Yaari/Flash90

מוטי יוגב לנתניהו: "מנה שר רווחה חדש במשרה מלאה"

קרא עוד