סגור

עוגת גבינה "פירורים" (עוגה טבעונית)

ח באייר התשעד
,
08 במאי, 2014
08/05/2014 16:01
באדיבות מלון רימונים גלי כנרת

באדיבות מלון רימונים גלי כנרתצילום: באדיבות מלון רימונים גלי כנרת

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

חומרים למלית

500 גרם ממרח טופו

250 סמ"ק קרם קוקוס

250 סמ"ק שמנת צמחית מתוקה

2 חבילות פודינג ווניל

3 כפות סוכר

1 כף גרידת לימון

חומרים לפירורים

1 כוס קמח

2 כפות אגוזים טחונים

2 כפות סוכר חום

60 סמ"ק שמן

הוראות הכנה

1. מערבבים היטיב את כול חומרי המלית, עד לקבלת מרקם אחיד.

2. מערבבים את חומרי הפירורים עד לקבלת בצק אחיד.

3. מחלקים את הבצק. 2/3 מהבצק משטחים בתבנית עגולה.

4. את הבצק אופים בתנור שחומם ל180 מעלות כ- 10 דקות ולאחר מקררים אותו.

5. את השליש הנותר אופים במקביל ולאחר שהוא מתקרר, מפוררים את הבצק ביד או בעזרת בלנדר.

6. את מלית בוזקים מעל תחתית הבצק ועל המלית מפזרים את פירורי הבצק

7. מכניסים למקרר לפחות ל – 5 שעות או שעה למקפיא.

הערות

המתכון באדיבות מאיר רוזנברג, השף של מלון רימונים גלי כנרת

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב  פרץ צילום: פלאש 90

למרות הביקורת, הרב פרץ חושף: אלו השינויים בלימודי היהדות במערכת החינוך

קרא עוד