עוגת גבינה עם קדאיף

ו באלול התשסו
,
30 באוגוסט, 2006
30/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

לתחתית:

1 כוס קמח

125 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

חצי כוס סוכר

למלית :

1 גבינת טוב טעם

2 שמנת חמוצה

2 שמנת מתוקה

1 אינסטנד פודינג וניל

6 כפות סוכר

כף תמצית וניל

לציפוי :

חצי חבילת שערות קדאיף ( בערך )

3. כפות אבקת סוכר

75 גרם חמאה מומסת

הוראות הכנה

לתחתית:

לעבד במעבד מזון עד לקבלת פירורים לשטח בתבנית 28 משומנת ולאפות 20 דקות ב 180 מעלות

או עד להזהבה ולצנן.

למלית :

להקציף את השמנת המתוקה עם שלוש כפות סוכר לקצפת יציבה.

בקערה נפרדת לערבב את שאר החומרים בעזרת מטרפה לקפל את שתי התערובות

ולצקת על התחתית המצוננת.

לציפוי :

לפתוח את שערות הקדאיף לבזוק את א. הסוכר ולצקת את החמאה לערבב עד לאיחוד

לשטח בתבנית התנור על נייר אפייה ולאפות עד הזהבה חשוב להיזהר שלא יישרף

לצנן ולפורר מעל העוגה רצוי שעה לפני ההגשה

הערות

קדאיף יש בסופרים המובחרים (טוב, אצלנו יש. מצד שני, אין אצלנו קמח שיפון!)
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

חנן בן ארי צילום: גיא כושי ויריב פיין

נחשף: התנאי של חנן בן ארי להופעות בזאפה

קרא עוד