עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד על בסיס בראוניז

כט בסיון התשסז
,
15 ביוני, 2007
15/06/2007 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

המרכיבים (לתבנית בקוטר 26 ס"מ):

בסיס בראוניז:

150 גרם שוקולד מריר

150 גרם חמאה

כוס וחצי סוכר

3 ביצים

3/4 כוס קמח

כף גדושה קקאו

לעוגת גבינה פצפוצים:

500 גרם גבינת שמנת 30%

250 גרם גבינה לבנה 5%

2 גביעי שמנת חמוצה

1 כוס סוכר

4 ביצים

1 חבילה פודינג וניל עם פצפוצי שוקולד

לקישוט:

שוקולד מגורר

הוראות הכנה

מכינים את הבסיס: ממיסים יחד שוקולד וחמאה. מוסיפים סוכר וביצים ומערבבים היטב. טורפים פנימה קמח וקקאו לקבלת תערובת אחידה.

אופים בחום של 180 מעלות למשך 12-10 דקות בלבד עד להתייצבות. מצננים.

בינתיים מכינים את תערובת הגבינה: מחממים תנור ל-140 מעלות ושמים בתחתית תבנית עם מים רותחים כדי שהעוגה לא תתייבש באפייה.

מערבבים את הגבינות עם שמנת חמוצה, סוכר וביצים. מוסיפים פודינג וניל פצפוצים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.

מרכיבים ואופים: מוזגים את תערובת הגבינה בעדינות מעל שכבת הבראוניז. אופים כשעה ורבע, עד ששכבת הגבינה יציבה כמעט לגמרי (עדיין מעט רוטטת במרכזה).

מצננים ומעבירים למקרר ל-24 שעות.

מקשטים בשוקולד מגורר ומגישים קר.

הערות

הכנתי פעמיים עם פודינג וניל רגיל - ויצא מעולה. זה נראה כמו בקונדיטוריה אבל מזה פשוט להכין.

המתכון באדיבות מתכון של

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

עמית סגל צילום: Hadas Parush/Flash90

עמית סגל מכחיש: "לא צונזרתי"

קרא עוד