סגור

עוגת גבינה נימוחה

ג בסיון התשע
,
16 במאי, 2010
16/05/2010 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

6 ביצים

1 כוס סוכר

5 כפות קורנפלור

750 ג´ גבינה 5%

1 שמנת חמוצה

2 אינסטנט פודינג וניל

1 שמנת מתוקה

3/4 כוס חלב

הוראות הכנה

מקציפים: 6 חלבונים

1 כוס סוכר

מערבבים ומקפלים אל החלבונים המוקצפים:

1 אינסטנט פודינג וניל

5 כפות קורנפלור גדושות

750 ג´ גבינה לבנה 5%

1 שמנת חמוצה

אופים ב-180 מעלות למשך 15 דקות

ואחכ מנמיכים ל-150 ואופים עוד שעה

כשהעוגה מוכנה מפרידים מהדפנות בסכין כדי שתישאר בגובה אחיד

לציפוי:

מקציפים ומכניסים למקרר לשעה עד התייצבות, ואז מורחים על העוגה:

1 אינסטנט פודינג וניל

1 שמנת מתוקה

3/4 כוס חלב

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: יואב לוי

"אל התנ"ך נושאים עיניים": המפמ"רית החדשה מתייחסת לסערה סביב מינויה

קרא עוד