עוגת גבינה נימוחה

עוברים לאריאל 16/05/10 00:00 ג בסיון התשע

מצרכים

6 ביצים

1 כוס סוכר

5 כפות קורנפלור

750 ג´ גבינה 5%

1 שמנת חמוצה

2 אינסטנט פודינג וניל

1 שמנת מתוקה

3/4 כוס חלב

הוראות הכנה

מקציפים: 6 חלבונים

1 כוס סוכר

מערבבים ומקפלים אל החלבונים המוקצפים:

1 אינסטנט פודינג וניל

5 כפות קורנפלור גדושות

750 ג´ גבינה לבנה 5%

1 שמנת חמוצה

אופים ב-180 מעלות למשך 15 דקות

ואחכ מנמיכים ל-150 ואופים עוד שעה

כשהעוגה מוכנה מפרידים מהדפנות בסכין כדי שתישאר בגובה אחיד

לציפוי:

מקציפים ומכניסים למקרר לשעה עד התייצבות, ואז מורחים על העוגה:

1 אינסטנט פודינג וניל

1 שמנת מתוקה

3/4 כוס חלב

הערות

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר