עוגת גבינה בציפוי שוקולד

שני פסים!!! 15/11/06 00:00 כד בחשון התשסז

מצרכים

לבצק:

100 ג´ חמאה

חצי כוס סוכר

ביצה+חלמון

1.5 כוס קמח

למלית:

4 ביצים

כוס ורבע סוכר

כף תמצית וניל

כף קמח

3 כפות עמילן

גביע שמנת

רבע כוס חלב

חצי ק"ג גבינה לבנה

ציפוי:

חצי כוס סוכרבחצי כוס מים

מוסיפים 200 ג´ שוקולד

וכף וחצי קקאו

הוראות הכנה

מערבבים יחד את כל מרכיבי הבצק.

לערבל במהירות גבוהה 4 ביצים עם כוס ורבע סוכר

מוסיפים את שאר מרכיבי המלית.

שוטחים את הבצק ועליו את התערובת גבינה (על תבנית משומנת, כמובן)

אופים עד להזהבה ומקררים עם דלת פתוחה.

לציפוי:

ממיסים את מרכיבי הציפוי מצפים את העוגה

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר