עוגת גבינה בציפוי שוקולד

כד בחשון התשסז
,
15 בנובמבר, 2006
15/11/2006 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

לבצק:

100 ג´ חמאה

חצי כוס סוכר

ביצה+חלמון

1.5 כוס קמח

למלית:

4 ביצים

כוס ורבע סוכר

כף תמצית וניל

כף קמח

3 כפות עמילן

גביע שמנת

רבע כוס חלב

חצי ק"ג גבינה לבנה

ציפוי:

חצי כוס סוכרבחצי כוס מים

מוסיפים 200 ג´ שוקולד

וכף וחצי קקאו

הוראות הכנה

מערבבים יחד את כל מרכיבי הבצק.

לערבל במהירות גבוהה 4 ביצים עם כוס ורבע סוכר

מוסיפים את שאר מרכיבי המלית.

שוטחים את הבצק ועליו את התערובת גבינה (על תבנית משומנת, כמובן)

אופים עד להזהבה ומקררים עם דלת פתוחה.

לציפוי:

ממיסים את מרכיבי הציפוי מצפים את העוגה

אפשר לפזר למעלה סוכריות, קצפת וכו´

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מפל עיט בדרום רמת הגולן, בחורף שעבר צילום: ענת חרמוני, פלאש 90

שלג ראשון בחרמון, זרימות ראשונות ברמת הגולן. צפו בתיעוד

קרא עוד