עוגת גבינה בלי להפריד ביצים

שני פסים!!! 15/11/06 00:00 כד בחשון התשסז

מצרכים

בצק:

250 ג´ פרורי פתי בר

50 ג´ חמאה

כף קמח

כף דבש (אני עושה בלי)

מלית:

750 ג´ גבינה לבנה 5%

חצי כוס סוכר

6 ביצים

1.5 כפית תמצית וניל

מיץ מלימון

ציפוי:

2.5 מיכלי שמנת עם חצי כוס סוכר וכפית תמצית וניל

הוראות הכנה

לערבב את מרכיבי הבצק ולערבב את מרכיבי המלית.

לשטח הבצק על תבנית משומנת, למזוג את המלית לאפות בערך חצי שעה.

לערבב יחד את מרכיבי הציפוי שמים מעל העוגה הקרה ואופפים עוד כ 10 דק.

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר