עוגת בננות

מיצמיצ 13/01/11 00:00 ח בשבט התשעא

מצרכים

2 ביצים

1/2 כוס סוכר חום דחוס

1/3 כוס שמן

1/4 כוס חלב

1/4 כוס יוגורט

2 בננות גדולות- מעוכות עם מזלג

1/4 1 כוסות קמח

1 1/2 כפית אב´ אפיה

1/2 כפית קינמון

קורט מלח

חופן שוקולד קצוץ

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום של 180 מעלות צלסיוס. משמנים תבנית מאורכת 21 * 11 ס"מ.

מערבבים יחד בקערה: ביצים, שמן, סוכר, חלב ויוגורט. מועכים את הבננות היטב עם מזלג ומערבבים פנימה. בקערה נפרדת מנפים יחד: קמח, אבקת אפיה וקינמון. מאחדים את תערובת היבשים עם תערובת הביצים והפירות המרוסקים ומערבבים רק עד שמתקבלת עיסה אחידה. מוסיפים שוקולד קצוץ ומעבירים לתבנית משומנת (אפשר לפזר מעט סוכר חום על דפנותיה) או לתבנית 12 שקעים משומנת כ- 3/4 מגובה השקעים. אופים כ- 50 דקות לעוגה גדולה או כ-20 דקות לעוגות הקטנות עד אשר שחום וקפיצי למגע

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר