סגור

עוגת בחושה עם ריבה ופירורים

א באייר התשע
,
15 באפריל, 2010
15/04/2010 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

350 גר כוסות קמח תופח.

1 כוס סוכר

3 ביצים

1 כף תמצית וניל

קורט מלח

3/4 כוס מיץ תפוזים

200 גר´ מרגרינה

ריבה למריחה

הוראות הכנה

לערבב תחילה את הקמח סוכר והמרגרינה להפריש כוס אחת בצד.ואז להוסיף את יתר החומרים.

לשטח על תבנית איגליש קייק. למרוח בריבה טובה! לפזר את הפירורים מעל ולאפות בחום 170 מעלות

לאפות בחום בינוני כעשרים דקות. מעולה!

אם אני זוכרת טוב, מתקבלות 2 תבניות

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הפאנל בכנס העיתונות צילום: יח"צ

צפו: אמילי עמרוסי לראש עיריית רמת גן: "מה שעשית זו כפייה חילונית"

קרא עוד