סגור

עוגיות תמרים מבצק פריך

ט בתמוז התשסד
,
28 ביוני, 2004
28/06/2004 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

המצרכים לבצק:

1 קילו קמח

3 חבילות מרגרינה רכה

1 וחצי כוסות סוכר

1 שקית אבקת אפייה

3 ביצים

מעט תמצית רום

סוכר וניל

המצרכים למילוי:

ממרח תמרים

קינמון

אבקת סוכר

הוראות הכנה

ללוש את כל חומרי הבצק ביחד עד ליצירת בצק גמיש ורך.

לחלק את הבצק ל-6 כדורים ומכל כדור ליצור צורת עלה (בעזרת מערוך), למרוח ממרח תמרים, לזרות קינמון באופן שווה על הממרח תמרים, ולגלגל לרולדה. לחתוך כל רולדה לפרוסות (לסמן עם הסכין. לא לחתוך לגמרי), ולהניח בתבנית משומנת.

לאפות בתנור בחום של 160 מעלות, בין חצי לשלושת רבעי השעה, עד שהעוגיות מזהיבות.

בתום האפייה לפזר אבקת סוכר.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אילוסטרציה צילום: Yonatan Sindel/Flash90

מכה למובטלים: אחוז האבטלה ירד ודמי החל"ת יקוצצו

קרא עוד