עוגיות שיבולת שועל

כט באב התשסו
,
23 באוגוסט, 2006
23/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

140 גר´ כוס גדושה של קמח

4 כפיות מים

200 גר´ פתיתי שיבולת שועל

1/2 חבילת שוקולד צ´יפס

1 וחצי פחית אבקת אפיה

1 כפית מלח

150 גר´ מרגרינה רכה

1 כוס סוכר חום

2 וחצי כפיות תמצית וניל

הוראות הכנה

לערבב ביחד קמח ומים.

לערבב ביחד חבילת שוקולד צ´יפס אבקת אפיה ומלח.

להקציף מרגרינה רכה סוכר חום תמצית וניל ואח"כ להוסיף את כל החומרים שערבבנו קודם.

אופים בחום בינוני כ-30 דקות

לפני "שהעוגה" מתקררת חותכים לריבועים ומאחסנים בכלי סגור

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר