עוגיות שיבולת שועל, בננה ושוקולד

חדשות כיפה מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka 09/05/22 11:10 ח באייר התשפב

צילום: טקה סטודיו
צילום: טקה סטודיו

מצרכים

כוס שיבולת שועל

2 בננות בשלות

חצי כוס שוקולד צ'יפס

חצי כפית תמצית וניל

הוראות הכנה

מועכים את הבננה בקערה בעזרת מזלג או מרגמה ללא הקליפה.

מוסיפים תמצית וניל ושיבולת שועל ומערבבים יחד עד לתערובת אחידה.

מוסיפים את שבבי השוקולד ומערבבים.

מעצבים את העוגיות ומניחים אותן בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

אופים בטמפרטורות של 180 מעלות למשך 20-25 דקות.

כתבות נוספות