מצרכים
140 גר' קמח
100 גר' שיבולת שועל
2 ביצים
אבקת אפייה
5 גר' קינמון
חצי גר' מלח
חצי תפוח מגורד
80 גר' דבש
20 מ"ל חלב
5 מ"ל תמצית וניל
40 מ"ל חלב קוקוס
80 גר' צימוקים
חופן שוקולד צ'יפס
הוראות הכנה
מחממים תנור ל- 180 מעלות
מערבבים את החומרים היבשים (קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה, קינמון)
בוחשים פנימה שמן, דבש, ביצים, וניל, תפוח, חלב, צימוקים ושוקולד צ'יפס (מוסיפים מספיק חלב כדי להרטיב את הקמח והשיבולת שועל) ויוצרים בצק שלא מתפרק
יוצרים מהבצק כדורים. מניחים את הכדורים על נייר אפייה על גבי תבנית ולוחצים אותם מטה בעזרת האצבעות
אופים במשך 12-15 דק' עד שהן קשיחות למגע