עוגיות ספירלה (שחור לבן)

sinbal 02/09/07 00:00 יט באלול התשסז

מצרכים

בצק לבן:

1/2 1 כוסות קמח

1/4 כוס סוכר

1/2 חבילת מרגרינה חתוכה לקוביות

1 ביצה

1כפית מיץ לימון

1 כפית תמצית וניל

בצק חום:

1/4 1 כוסות קמח

1/2 כוס סוכר

3 כפות קקאו

1/2 חבילת מרגרינה חתוכה לקוביות

1 ביצה

1כפית מיץ לימון

הוראות הכנה

1.יש ללוש את המצרכים של הבצק הלבן והבצק החום. כל אחד בנפרד כמובן. יש להקפיד לא ללוש את הבצק יותר מדי.

2.להכניס את הבצק לשקיות ניילון נפרדות ולהקפיא כשעה וחצי.

3. לרדד על משטח מקומח מעט את הבצק הלבן לצורת מלבן.

4. לרדד על משטח מקומח מעט את הבצק החום לצורת מלבן ולהניח על גבי המלבן הלבן.

5. לגלגל את הבצק לצורת "נקניק" ולהקפיא למשך חצי שעה.

6. לחתוך את הבצק לפרוסות בעובי של כ-1/2 ס"מ.

7. לסדר בתבנית על נייר אפיה ולאפות בחום בינוני עד שמזהיב

הערות

כ-40 עוגיות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר