עוגיות חמאה נימוחות

מיצמיצ 19/01/10 00:00 ד בשבט התשע

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

230 גר. חמאה

60 גר. אבקת סוכר

100 גר. אגוזי מלך

300 גר. קמח רגיל

קורט מלח

מעט תמצית וניל

מרסקים במעבד- מזון את האגוזים ואבקת הסוכר לתערובת דקה ככל הניתן.

הוראות הכנה

מעבירים את החמאה לקערת מיקסר ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת קרמית. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לקבלת בצק.

אין צורך בקירור וניתן ישר ליצור כדורים ולאפות.

אופים בחום של 180 מעלות צלסיוי\ 350 פרנהייט כ- 10-12 דקות עד שזהובות או אפילו שחומות מעט.

מצננים ומגלגלים באבקת סוכר.

הערות

העוגיות נשמרות מצוין בקופסא אטומה

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר