עוגיות השוקולד צ'יפ עם נגיעות מנטה

מאגר המתכונים 05/08/15 09:50 כ באב התשעה

באדיבות מותג השוקולד השוויצרי , צילום: באדיבות מותג השוקולד השוויצרי "לינדט"
באדיבות מותג השוקולד השוויצרי , צילום: באדיבות מותג השוקולד השוויצרי "לינדט"

מצרכים

300 גרם שוקולד לינדט אקסלנס 70%, קצוץ (3 טבלאות).

1/2 כוס חמאה רכה (114 גרם)

2/1 כוס סוכר (100 גרם)

1/2 כוס סוכר חום (90 גרם)

4 ביצים, מוקצפות קלות

1/2 כפית תמצית מנטה

1/2 2 כוסות קמח (235 גרם)

1 כפית אבקת אפייה

1/2 כפית סודה לשתייה

1/2 כפית מלח

200 גרם שוקולד לינדט אקסלנס מנטה, קצוץ לחתיכות קטנות (2 טבלאות)

הוראות הכנה

ממיסים את השוקולד בסיר כפול על מנת שלא יישרף (בן מארי).

מקציפים יחד את החמאה והסוכר עד שמתקבלת תערובת קלה ואוורירית.

מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לתערובת את הביצים ותערובת המנטה.

מערבבים לתוך התערובת את השוקולד המומס.

מנפים את המרכיבים היבשים ומוסיפים אותם לתערובת השוקולד

מוסיפים לתוך התערובת את שוקולד המנטה הקצוץ.

בסיום הכנת התערובת, מניחים את הבצק לשעה במקרר.

מחממים מראש את התנור ל-180 מעלות.

לאחר שעה, בעזרת כף וכפית, יוצרים מהתערובת עוגיות על נייר אפייה. אופים במשך 12-15 דקות. מקררים.

הערות

48 עוגיות מותג השוקולד השוויצרי "לינדט", מציע לרגל תחילת החופש הגדול מתכון שכיף וקל להכין עם הילדים בבית. מתכון ייחודי לעוגיות השוקולד צ´יפ הקלאסיות עם נגיעות מנטה מרעננות.
לשמירה על הטריות יש לאחסן את העוגיות בצנצנת אטומה.

המתכון באדיבות מותג השוקולד השוויצרי "לינדט"

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר