עוגיות גרנולה ותפוחים של לחמי

מיצמיצ 17/08/06 00:00 כג באב התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1/2 1 כוסות סוכר חום דמררה

200 גרם חמאה רכה

קורט מלח

קורט אבקת סודה לשתיה

2 ביצים

4 כפיות דבש

2 כוסות שיבולת שועל

1/4 1 כוסות תפוחי עץ (עדיף דלישס) חתוכים לקוביות קטנטנות או שבבי תפוחי עץ מיובשים

1/3 1 כוסות קמח מלא

קורט קינמון

הוראות הכנה

מערבבים את החמאה והסוכר עד שמקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב היטב. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים ואת הדבש ולשים ביד עד לקבלת בצק אחיד. יוצרים מהבצק גלילים בעובי 3-4 ס"מ ומניחים במקרר לצינון למשך שעתיים לפחות. לאחר הצינון חותכים את הגליל לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה. אופים במשך 15-20 דקות ב 170-180 מעלות.

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר