עוגה קפואה

dodo1001 27/09/06 00:00 ה בתשרי התשסז

מצרכים

¨ 6 ביצים ,

¨ 3/4 כוס סוכר,

¨ 3/4 חבילת מרגרינה

¨ 2 חבילת שוקולד מריר

¨ 2 ריץ´,

¨ פתי בר,

¨ קצת יין אדום

הוראות הכנה

1. מקציפים את החלבונים עם 3/4 כוס סוכר.

בנתיים מערבבים את החלמונים עם כף רום.

2. ממיסים את המרגרינה והשוקולד, כשזה מתקרר מוסיפים את החלבונים.

ומערבלים עם הקצפת לתערובת אחידה.

3. מרפדים תבנית בפתי בר טבול ביין אדום, שופכים את השכבה החומה ומקפיאים. (השכבה החומה היא בערך 2/3 מגובה העוגה).

*4) מקציפים שני ריץ´ לקצפת יציבה ושופכים מעל התערובת החומה הקפואה.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר