עוגה מקמח מלא

אם כל חי 21/01/07 00:00 ב בשבט התשסז

מצרכים

6 ביצים

כוס וחצי סוכר קנים טבעי

1 אב´ אפיה

חצי כוס שמן

כוס מים

כוס ורבע קמח מלא

הוראות הכנה

1.להפריד ביצים, חלבונים וחלמונים.

2.להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר קנים, עד לקבלת קצף לבן ויציב.

3.להקציף את תערובת החלמונים עם כוס סוכר קנים במהירות גבוהה עד לקבלת קצף בהיר.

4.להוסיף את הנוזלים:מים ושמן ולהמשיך לערבל.

5.להוסיף את הקמח והאב´ אפיה ולהמשיך לערבל עד לקבלת תערובת אחידה. (ניתן להוסיף כוס קוקוס/גרד שוקולד חרובים כדי להעשיר את העוגה)

6.להעביר את תערובת החלבונים אל תערובת החלמונים ולערבב כמה פעמים בתנועות עטיפה.

7.לשפוך לתוך תבנית משומנת גדולה ולהכניס לתנור שחומם מראש (ניתן לפזר על העוגה סירופ חרובים ואגוזים קצוצים / תערובת של קינמון סוכר ואגוזים קצוצים כדי להעשיר את העוגה).

8.העוגה מוכנה כשהקיסם באמצע ובפינות יבש.

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר