עוגה בשלוש שכבות

ghl 10/10/06 00:00 יח בתשרי התשסז

מצרכים

תבנית קפיצית כדי שיראו את השכבות

שכבה א

כוס שקדים פרוסים,

1/2 מרגרינה

1/2 כוס סוכר כוס קמח רגיל

שכבה ב

8 חלבונים+

3/4 כוס סוכר

ריץ

2 כפיות קפה

חלמונים.

שכבה ג

100 גר´ שוקולד

1/2 חב מרגרינה

1/2 כוס ליקר בננה

הוראות הכנה

העוגה מורכבת משלוש שכבות וחצי, לוקח זמן להכין אותה אבל היא מיוחדת מדהימה וגם נורא יפה.

תבנית קפיצית כדי שיראו את השכבות

שכבה א

לשה בעדינות את מרכיבי הבצק, מניחה פרוס על נייר אפיה, אופה 10 דקות הופכת ואופה עוד עשר דקות.

דה יוצא מפורר קצת, את שמה קצת פחות מחצי בצלחת ואת השאר פורשת בתבנית.

שכבה ב

חלבונים+סוכר, להקציף לקצף יציב,

מקציפה גם

ריץ עם

2 כפיות קפה

והחלמונים.

מערבבת שמה בתבנית על הבצק ושולחת להקפאה.

שכבה ג

אחרי כמה שעות עדיף למחרת לוקחת את השוקולד והמרגרינה את ממיסה ואז מוסיפה את הליקר.

שופכת על המוס

שכבה ג וחצי- מפזרת מעל פירורים של החצי האפוי.

המלצות- לא לחפף עם הליקר בננות זה מה שהופך את העוגה הזו למיוחדת כלכך

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר