סופגניות ביס בליווי טופינג ממכר

מאגר המתכונים 17/11/15 09:41 ה בכסלו התשעו

גיא יחיאלי, צילום: גיא יחיאלי
גיא יחיאלי, צילום: גיא יחיאלי

מצרכים

1 כוס קמח תופח "מאסטר שף"

1/2 כוס סוכר

3 ביצים

11/2 גביע גבינה לבנה 3%

קורט מלח

1 ליטר שמן קנולה לטיגון

4 כפות סוכר

טופינג גנאש: ממיסים 100 גרם שוקולד מריר עם חצי מיכל שמנת מתוקה, עד למרקם סמיך ומבריק.

טופינג שמנת: מערבבים 1 כף אבקת סוכר עם 1 מיכל שמנת חמוצה.

הוראות הכנה

מניחים את כל המצרכים בקערת מיקסר ומערבלים עד לקבלת בצק (ניתן לערבב וללוש גם בידיים).

בסיר עמוק מחממים שמן קנולה.

בינתיים קורצים עיגולים בגודל של פינג פונג, ומטגנים עד להזהבה.

מוציאים לנייר סופג ונותנים להם להתקרר מעט.

מגישים לצד קעריות המטבלים.

הערות

המתכון באדיבות אינה קראבצקי עבור המותג הקולינארי "מאסטר שף"
צלם: גיא יחיאלי

המתכון באדיבות אינה קראבצקי עבור המותג הקולינארי "מאסטר שף"

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר