סגור

מלאי עוגת תירס רומנית

כ באדר התשסט
,
16 במרץ, 2009
16/03/2009 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
חצי שעה- שעה
בינוני

מצרכים

כוס קמח תירס

קורט מלח

כוס חלב רותח

50 גרם מרגרינה

2 קופסאות גבינה לבנה רכה 5%

1 יוגורט 3% או שמנת חמוצה

1 כוס קמח תופח

1 כוס סוכר+2 כפות (לחלבונים)

2-3 ביצים מופרדות

תמצית וניל

2 כפות קליפות לימון ותפוז מגוררות

הוראות הכנה

שופכים חלב רותח על קמח התירס והמלח.

מוסיפים את החלמונים ושאר המצרכים (מלבד החלבונים) ומערבבים היטב עד שהעיסה חלקה ואחידה.

מקציפים חלבונים לקצף נוקשה עם 2-3 כפות סוכר ומקפלים לתערובת קמח-התירס והגבינות.

אופים בתבנית מרובעת כ-30 דקות בחום בינוני (180 מעלות) ומגישים עם שמנת חמוצה וסוכר רגיל מעל.

מומלץ לאכול טרי וחם.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

נתניהו בישיבת הממשלה צילום: אהד צווינברג, פלאש 90

נתניהו: "ליברמן מתואם עם הרשימה המשותפת"

קרא עוד