סגור

מאפינס שוקולד מושחתים

יב באלול התשסו
,
05 בספטמבר, 2006
05/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

1/2 1 כוסות קמח

1 כוס סוכר

1/2-1/3 כוס קקאו לא ממותק

2 כפיות גדושות א.אפיה

1/2 כוס שמן

1 כוס מים פושרים

1 ביצה

1 כפית תמצית רום

1/2 חב´ שוקולד ציפס לבן

קרם שוקולד (בחירה)

1/2 חב´ שוקולד מריר

1/2 1 כוסות קמח

1 כוס סוכר

1/2-1/3 כוס קקאו לא ממותק

2 כפיות גדושות א.אפיה

1/2 כוס שמן

1 כוס מים פושרים

1 ביצה

1 כפית תמצית רום

1/2 חב´ שוקולד ציפס לבן

קרם שוקולד (בחירה)

1/2 חב´ שוקולד מריר

3 כפות קקאו

4 כפות סוכר

1/4 כוס חלב

מעט רום

25 גרם מרגרינה

3 כפות קקאו

4 כפות סוכר

1/4 כוס חלב

מעט רום

25 גרם מרגרינה

הוראות הכנה

חמם תנור לחום בינוני.

ערבב יחדיו את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר, קקאו, אבקתאפיה, ושוקולד צ´יפס לבן.

בקערה נפרדת טרוף קלות את הביצה, הוסף את השמן, המים ותמצית רום.

ערבב את שתי התערובות עד להרטבת החומרים היבשים. אין לערבב יתר על המידה!

השהה את התערובת מספר דקות עד להסמכה קלה. בינתיים, שמן 12 שקעים בתבנית המאפינס.

מלא כל שקע 3/4 מנפחו.

אפה כ- 15 דקות או עד שקיסם שתחדיר לאמצע המאפינס יצא נקי.

לאחר שהמאפינס יתקררו הכן את הקרם: המס את כל החומרים פרט למרגרינה על אש נמוכה עד לבעבוע.

הסר מן האש והוסף את המרגרינה. ערבב עד לקבלת תערובת חלקה.

קרר לגמרי את הקרם. צוק מעל המאפינס ובתאבון.

רעיון להגשה- להגיש חם (קצת במיקרו) ולהוסיף בצד כדור גלידת וניל.

הערות

המתכון באדיבות אתר המאפינס הישראלי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ח"כ אופיר סופר צילום: הלל מאיר ואור אלכסנברג

"בנט לא הרגיש חלק מהציונות הדתית"

קרא עוד