מאפינס לקפה

כא באב התשסו
,
15 באוגוסט, 2006
15/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

2 כוסות קמח

1 כוס סוכר

1 כף אבקת אפייה

1/2 כפית קינמון

1/4 כפית זנגביל

1/4 כפית סודה לשתיה

1/4 כפית מלח

75 גרם מרגרינה/חמאה

2 ביצים

1 כוס חלב (כדי שיהיה פרווה אני שמה ריץ´ קפה (הכחול)

לציפוי ומילוי:

3 כפות קמח

3 כפות סוכר חום

1 כפית קינמון

2 כפות מרגרינה

3 כפות אגוזים קצוצים

הוראות הכנה

1. חמם מראש תנור לחום בינוני. שמן 9 שקעים בתבנית המאפינס.

2. ערבב בקערה קמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון, זנגביל, סודה לשתייה ומלח.

3. בקערה נפרדת טרוף את הביצים, הוסף את החלב, והחמאה.

4. צור גומה בתערובת החומרים היבשים ושפוך לתוכה את תערובת הביצים. ערבב בזהירות. אל תערבב יתר על המידה אפילו אם העיסה גושית! מלא כל שקע 2/3 מנפחו.

5. ערבב בקערה את חומרי הציפוי עד ליצירת פירורים.

6. חלק את מחצית מתערובת המאפינס לשקעים.

7. פזר מחצית מפירורי הציפוי מעל התערובת שבשקעים.

8. כסה את המילוי בתערובת המאפינס הנותרת.

9. צפה את המאפינס בשארית פירורי הציפוי.

10. הוסף מים לשקעים שנותרו ריקים.

11. אפה כ-20 דקות או עד שקיסם שתחדיר לאמצע המאפינס יצא נקי.

הערות

אנחנו מתים על זה. בהצלחה ובתאבון

המתכון באדיבות אתר המאפינס הישראלי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרכבת החשמלית בתחנת ההגנה צילום: דוברות רכבת ישראל

בקרוב: בלאגן ברכבות במרכז הארץ

קרא עוד