סגור

מאפינס בננה

ו בכסלו התשסט
,
03 בדצמבר, 2008
03/12/2008 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

אגוזי פקאן& מלך

שקדים מולבנים

פיסטוקים

2 בננות

2 כוסות קמח

כוס סוכר

קורט מים לפי הרגש

1/3 כוס שמן

2 ביצים

שקית אבקת אפיה

2 כפות צימוקים

קינמון לפי הטעם

2 כפות סולת

כפית תמצית וניל

אפשר קצת יין או מיץ תפוזים אם בא לכם...

הוראות הכנה

מפרידים את הביצים ואת החלבון מקציפים עם הסוכר.

את שאר החומרים שמים בקערה נפרדת ואחרי ההקצפה מוסיפים גם את הקצפת לקערה.

שמים את הכל במיקסר.

מחלקים את התערובת בתבנית מאפינס (אפשר גם בתבנית רגילה.. פשוט בתבנית מאפינס זה יותר נחמד..)

שמים בתנור בחום של 180 מעלות למשך רבע שעה ואחרי רבע שעה מורידים את החום ל150 מעלות ואופים למשך 13 דקות.

אפשר להכין לזה סירופ אם רוצים אבל בעיקרון זה יוצא מספיק מתוק... לשיפוטכם

בתאבון

הערות

18 מאפינס אם אתם קמים באמצע הלילה ומחפשחים משהו לאכול... זה האופציה הכי טובה! מומלץ

המתכון באדיבות אני המצאתי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב פרץ וסמוטריץ. הגיעו להסכמה צילום: ללא

גנץ לסביבת הרב רפי: כנסו לממשלה ללא סמוטריץ'

קרא עוד