לביבות אפויות מטופו

כה בכסלו התשסז
,
16 בדצמבר, 2006
16/12/2006 0:00
חלבי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

350 גר´ טופו (קוביה)

2-3 כפות רוטב סויה מסוג תמרי

1-2 כפיות שורש זנגויל (ג´ינג´ר) מגורר

1 כפית אבקת שום

2 חלבוני ביצה

3 כפות קמח תופח

פלפל לבן גרוס

הוראות הכנה

1. חותכים את הטופו לקוביות של 1 ס"מ

2. משרים את הקוביות במישרה (מרינדה): רוטב סויה, זנגויל מגורר ואבקת שום. משרים לפחות לחצי שעה ואפשר גם למשך הלילה בקירור.

3. מסננים את הטופו מהמישרה ומייבשים בנייר.

4. במעבד מזון עם דיסקית הפומפיה הגסה מגררים את הטופו.

5. מערבבים את הטופו עם הקמח, הביצים והפלפל.

6. מרססים תבנית אפייה במרסס שמן, מלבבים לביבות מהעיסה ומסדרים בתבנית. אפשר לרסס גם על הלביבות.

7. מכניסים לתנור בחום בינוני ל10- דקות מכל צד עד להשחמה.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מאושרים צילום: shutterstock

ישראל מדורגת במקום ה-13 במדד האושר העולמי

קרא עוד