כיסוני גבינה

כלהכלה1 14/05/13 12:56 ה בסיון התשעג

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

לבצק:

1 ק"ג קמח

1 כוס שמן זית

1 כוס יוגורט

2 כוסות מים פושרים

1 כפית שמרים יבשים

1/4 כפית סוכר

1 כפית מלח

למילוי

גבינה לבנה כחושה (עזים)

זעתר טרי ( או פטרוזיליה טרייה)

הוראות הכנה

אופן הכנה:

לערבב קמח ושמן זית היטב (לערבב אותם בין הידיים). להוסיף יוגורט, מים, מלח, מלח ושמרים. לערבב היטב וללוש כמה דקות עד קבלת בצק חלק ואחיד.

להשאיר את הבצק לטפוח לשעתיים. לחלק את הבצק לכדורים קטנים ולהשאיר אותם ל10 דקות. לעשות מכדורים צורות עגולות ולשים באמצע מילוי. לסגור את הצורות היטב ולאפות בתנור ב C200 מעלות במשך 20 דקות

הערות

המתכון באדיבות מתכון שקיבלתי מחברה ערבייה

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר