סגור

כיסוני גבינה

ה בסיון התשעג
,
14 במאי, 2013
14/05/2013 12:56

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

לבצק:

1 ק"ג קמח

1 כוס שמן זית

1 כוס יוגורט

2 כוסות מים פושרים

1 כפית שמרים יבשים

1/4 כפית סוכר

1 כפית מלח

למילוי

גבינה לבנה כחושה (עזים)

זעתר טרי ( או פטרוזיליה טרייה)

הוראות הכנה

אופן הכנה:

לערבב קמח ושמן זית היטב (לערבב אותם בין הידיים). להוסיף יוגורט, מים, מלח, מלח ושמרים. לערבב היטב וללוש כמה דקות עד קבלת בצק חלק ואחיד.

להשאיר את הבצק לטפוח לשעתיים. לחלק את הבצק לכדורים קטנים ולהשאיר אותם ל10 דקות. לעשות מכדורים צורות עגולות ולשים באמצע מילוי. לסגור את הצורות היטב ולאפות בתנור ב C200 מעלות במשך 20 דקות

הערות

המתכון באדיבות מתכון שקיבלתי מחברה ערבייה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב אברהם סתיו צילום: מרים צחי

הרב סתיו משיב לטענות: הוצאת זרע לבטלה לא חמורה יותר מאי עניית אמן

קרא עוד