סגור

טורט שוקולד קל ומצוין

י בתמוז התשע
,
22 ביוני, 2010
22/06/2010 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

2 כפות גדושות שוקולית

2 כפות קקאו

1 כוס קמח

1 אבקת אפיה

5 חלמונים

רבע כוס סוכר

2 סוכר וניל

חצי כוס שמן

5 חלבונים

חצי כוס סוכר

רבע כוס יין (או מיץ)

רבע כוס מים

הוראות הכנה

מערבבים את השוקולית,הקקאו,הקמח, והא.אפיה

מערבבים-אפשר להקציף אם רוצים-את החלמונים,הסוכר,הסוכר וניל והשמן

מקציפים את החלבונים והסוכר

את המים והיין מוסיפים לחלמונים לסירוגין עם תערובת היבשים, ובסוף מקפלים גם את קצף החלבונים אל התערובת

אופים 40 דקות בשליש התחתון של התנור ב-180 מעלות

עד שקיסם יוצא נקי ויבש

הערות

עודה מעולה עם סתם ציפוי שוקולד, או בתור טורט בסיס לעוגות שכבות עם קרם כמו היער השחור וכד
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

יאיר נתניהו צילום: פלאש 90

יאיר נתניהו קרא למפגינים "חייזרים" וחזר בו

קרא עוד