טורט שוקולד קל ומצוין

עוברים לאריאל 22/06/10 00:00 י בתמוז התשע

מצרכים

2 כפות גדושות שוקולית

2 כפות קקאו

1 כוס קמח

1 אבקת אפיה

5 חלמונים

רבע כוס סוכר

2 סוכר וניל

חצי כוס שמן

5 חלבונים

חצי כוס סוכר

רבע כוס יין (או מיץ)

הוראות הכנה

מערבבים את השוקולית,הקקאו,הקמח, והא.אפיה

מערבבים-אפשר להקציף אם רוצים-את החלמונים,הסוכר,הסוכר וניל והשמן

מקציפים את החלבונים והסוכר

את המים והיין מוסיפים לחלמונים לסירוגין עם תערובת היבשים, ובסוף מקפלים גם את קצף החלבונים אל התערובת

אופים 40 דקות בשליש התחתון של התנור ב-180 מעלות

הערות

עודה מעולה עם סתם ציפוי שוקולד, או בתור טורט בסיס לעוגות שכבות עם קרם כמו היער השחור וכד

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר