בראוניס קל!

פרפרי אהבה 16/09/10 00:00 ח בתשרי התשעא

בראוניז קל, צילום: shutterstock
בראוניז קל, צילום: shutterstock

מצרכים

100 גרם -מרגרינה

300 גרם_שוקולד מריר חתוך לקוביות

2 ביצים

8 כפות סוכר (אפשר גם חום)

הוראות הכנה

ממיסים בסיר את המרגרינה ומוסיפים את השוקולד מערבבים עד לקבלת קרם שוקולד.

בקערה מקציפים את הביצים עם הסוכר, עד לקבלת תערובת תפוכה

מוסיפים את השוקולד לביצים מערבלים מיד- (כדי לא ליצור גושים בביצים מהחום של השוקולד)

לאחר כ2 דקות ערבוב מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב היטב.

מעבירים לתבנית מלבנית קטנה ומכניסים לתנור לחום של 180 מעלות למשך 25-30 דק

הערות

המתכון באדיבות אתר מתכונים באנגליה

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר