סגור

בראוניס מושחתים

יב באלול התשסו
,
05 בספטמבר, 2006
05/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

3/4 כוס קמח

1 שקית פצפוצי שוקולד

1/4 כפית מלח

3/4 כוס סוכר

1 כפית וניל

1/2 כוס אגוזים קצוצים (לא חובה)

1/4 כפית סודה לשתיה

1/3 מרגינה (אני משתמשת ב-1/4 כוס שמן במקום ואין הבדל)

2 כפות מים

2 ביצים

הוראות הכנה

1. לערבב בקערה את הקמח, המלח, והסודה לשתיה.

2. לשים בסיר קטן את המרגרינה (או השמן), סוכר ומים ולהביא לרתיחה. להוסיף מיד את הוניל וחצי משקית פצפוצי השוקולד. לערבב עד שנמס לגמרי ולשפוך לתוך קערה.

3. להוסיף לתערובת השוקולד את הביצים אחת אחת ולערבב היטב אחרי כל אחת עד שנבלע בתערובת. להוסיף את תערובת הקמח ואת האגוזים ומה שנשאר מהפצפוצי שוקולד (אני לפעמים מחכה קצת שיתקרר כדי שהשוקולד הנוסף לא יימס).

5. לשפוך לתבנית משומנת ולאפות בחום של 170 במשך בערך 30 דקות. לא לאפות יותר מדי כי אמור להיות קצת רטוב בפנים

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

על מדרגות הרבנות, שקד ובנט צילום: פלאש 90

הדרך של בנט לתיק הביטחון עברה בפרידה משקד

קרא עוד