בראוניז

כא באב התשסו
,
15 באוגוסט, 2006
15/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

200 גרם שוקולד מריר

200 גרם מרגרינה

1 כוס סוכר

3 ביצים

1 כוס קמח

1/2 כפית א.אפיה

1 כף תמצית וניל

50 גרם אגוזים דפוקים

הוראות הכנה

ממיסים את המרגרינה ושוקולד סיר.מורידים מהאשומוסיפים את הסוכר. מצננים מעט ומוסיפים את הביצים.מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.

הכמות מספיקה ל2 תבניות חד פעמיות ארוכות(אם אני חא טועה).

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

גשם בירושלים, השבוע צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

תחזית מזג האוויר: שבוע גשום בדרך

קרא עוד