בראוניז

דרייפוס 15/08/06 00:00 כא באב התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

200 גרם שוקולד מריר

200 גרם מרגרינה

1 כוס סוכר

3 ביצים

1 כוס קמח

1/2 כפית א.אפיה

1 כף תמצית וניל

50 גרם אגוזים דפוקים

הוראות הכנה

ממיסים את המרגרינה ושוקולד סיר.מורידים מהאשומוסיפים את הסוכר. מצננים מעט ומוסיפים את הביצים.מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.

הכמות מספיקה ל2 תבניות חד פעמיות ארוכות(אם אני חא טועה).

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר