בראוניז של קארין גורן

יהלום 22 27/09/06 00:00 ה בתשרי התשסז

מצרכים

חומרים לתבנית בגודל 27X33 ס"מ:

250 גרם שוקולד מריר

250 גרם חמאה (שמתי רק 200)

4 ביצים בטמפ´ החדר

1 1/2 כוסות (300 גרם) סוכר

6 כפות (60 גרם) קקאו

1 כוס גדושה (150 גרם) קמח

1/2 כפית מלח

הוראות הכנה

ממיסים יחד שוקולד וחמאה. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד. מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כחצי דקה. מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך. מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.

המ יצאו ממש טוב....

הערות

המתכון באדיבות סודות מתוקים

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר