בראוניז שוקולד קפה

מיצמיצ 15/08/11 12:56 טו באב התשעא

מצרכים

הוראות הכנה

מחממים את התנור ל200 מעלות.

מכסים תבנית מרובעת או אינגליש קייק רחבה קצת בנייר אלומיניום שיכסה את כל הצדדים ומהדקים.

בסיר קטן מחממים 125 גרם שוקולד מריר עם חצי כוס שמן קנולה וכף קפה נמס עד שהכל נמס ומתערבב.

מורידים מהאש ועם כף עץ בוחשים לתוך התערובת כוס ורבע סוכר וקמצוץ מלח.מוסיפים גם 2 ביצים וכפית תמצית וניל ומערבבים.מוסיפים 3\2 כוס קמח ומערבבים שוב עד שהכל מעורבב והתערובת מתחילה להיפרד מדפנות הסיר.

מחליקים את התערובת לתבנית בצורה שווה.אופים 25 דקות או עד שהחלק העליון של הבראוניז מתייצב.מעבירים מייד למקרר ומניחים מעל מגבת על מנת להגן על המקרר ממכת החום.

כשהבראוניז מצטננים לחלוטין מקלפים את נייר האלומיניום ומסירים את הבראוניז מהתבנית.חותכים למרובעים ומאחסנים במקרר עד ההגשה..לא יוצאת כמות במיוחד-בערך 20 בראוניז אבל אפשר לחתוך קטן יותר ואפשר כמובן גם להכפיל.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

המתכון באדיבות לא יודעת מי הביא לפורום

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר