סגור

בצק פריך לאוזני המן

ד באדר א'
,
08 בפברואר, 2011
08/02/2011 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

100 גר´ חמאה, בטמפרטורת החדר

100 גר´ אבקת סוכר (שקית אחת)

2 חלמונים בטמפרטורת החדר

1/2 כפית תמצית וניל אמיתית

280 גר´ קמח

50 גר´ קורנפלור

קורט מלח

100 גר´ שקדים טחונים לבנים

1 כפית קליפת תפוז או לימון מגוררת

אבקת סוכר לאיבוק

מלית כרצונכם

הוראות הכנה

להקציף יחד חמאה ואבקת סוכר לתערובת קרמית.

להוסיף חלמונים ותמצית וניל ולהקציף.

לנפות פנימה את הקמח, הקורנפלור והמלח.

להוסיף את השקדים הטחונים וקליפת ההדר ולערבב יחד לתערובת אחידה.

להעביר הבצק לקירור למשך שעה לפחות כך שיתייצב ויהיה נוח לעבודה.

לרדד את הבצק על משטח עבודה מקומח מעט ולקרוץ עיגולים בגודל הרצוי.

למלא כל עיגול בכפית גדושה של מלית ולסגור את אזני ההמן בעדינות.

לסדר העוגיות בתבנית ולהשיב לקירור או להקפאה למשך כשעה.

להעביר לאפייה בחום בינוני 180 מעלות עד שמזהיב יפה, הבצק עדיין רך מעט.

מיד כשהעוגיות יוצאות מן התנור לאבק עליהן הרבה אבקת סוכר ולצנן.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

לוסי אהריש צילום: הדס פרוש-פלאש 90

איזה לאום מופיע בתעודה הלידה של אדם אהריש הלוי? אמו לוסי חושפת

קרא עוד