בטי תפוחים

בחופשת לידה 15/08/06 00:00 כא באב התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

החומרים הדרושים:

6 תפוחים ירוקים (מזן גרני סמית)

מיץ מחצי לימון

2 כפות סוכר

1 כף קמח

לציפוי:

6 פרוסות לחם עבות

רבע כוס סוכר

קורט קינמון

50 גרם חמאה מותכת

הוראות הכנה

1. קולפים את התפוחים, נפטרים מהליבה וחותכים לקוביות גדולות. מערבבים עם הלימון, הסוכר והקמח בתבנית פיירקס.

2. מסירים את הקרום מהלחם. קוצצים גס במעבד מזון עם להב פלדה כך שיתקבלו כשלוש כוסות פירורי לחם בגודל לא אחיד. מערבבים עם יתר חומרי הציפוי ומפזרים מעל התפוחים.

3. מכסים בנייר אלומיניום ואופים בחום של 180 מעלות 50 דקות.

4. מסירים את נייר האלומיניום, מגבירים את חום התנור ל-200 מעלות ואופים עוד כעשר דקות, עד שהמאפה משחים והנוזלים שהתפוחים הפרישו מבעבעים.

• מגישים חם, רצוי בלוויית כדור גלידת וניל

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר