סגור

אוזני המן במילוי פירות יבשים וגרנולה

ה באדר ב'
,
12 במרץ, 2008
12/03/2008 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

החומרים לבצק שמרים:

100 גר´ מרגרינה ´עץ הזית´ מופחתת שומן וקלוריות לאפייה

1 חלמון

80 גר´ סוכר (1/3 כוס + כפית)

קורט מלח

200 גר´ קמח (1.5 כוסות)

50 גר´ אגוזי מלך טחונים (1/2 כוס)

25 גר´ שמרים טריים

30 סמ"ק מים (4 כפות מים)

1 ביצה טרופה למריחה

החומרים למילוי:

100 גר´ מישמש יבש

50 גר´ חמוציות יבשות

50 גר´ שזיפים ללא חרצנים

100 גר´ תמרים ללא חרצנים

100 גר´ גרנולה

חצי כוס סירופ מייפל

הוראות הכנה

הכנת המילוי:

1. מניחים בסיר פירות יבשים ומוסיפים מים לכיסוי, מביאים לרתיחה ומורידים מהאש.

2. מסננים ומעבירים למעבד מזון, מוסיפים מייפל וטוחנים גס.

3. מעבירים לקערה ומוסיפים את הגרנולה.

הכנת הבצק:

1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.

2. מערבבים מרגרינה, סוכר, חלמון ומלח במערבל לעיסה.

3. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים כ – 2 דקות נוספות.

4. מוסיפים את המים עד לקבלת בצק אחיד.

5. מעבירים את הבצק למנוחה במקרר לכ – 30 דקות.

6. מרדדים את הבצק דק וקורצים עיגולים.

7. מורחים את שולי הבצק בביצה ומניחים ככף מהמלית, מהדקים את השוליים ליצירת משולש.

8. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים כ – 120 דקות עד לקבלת גוון שחום.

הערות

30-40 מנות

המתכון באדיבות מלכי יצחקוב שף קונדיטור - מלון

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

נתניהו וראש הממשלה היווני צילום: עמוס בן גרשום /לע"מ

הסיכום בין ישראל ליוון: 600 תיירים ישראלים ייכנסו ליוון בכל שבוע

קרא עוד