ריזוטו מפסטה קטנה עם ירקות ירוקים וגבינות

חדשות כיפה חדשות כיפה 17/05/18 10:53 ג בסיון התשעח

ריזוטו מפסטה קטנה עם ירקות ירוקים וגבינות , צילום: אסף אמברם
ריזוטו מפסטה קטנה עם ירקות ירוקים וגבינות , צילום: אסף אמברם

מצרכים

מצרכים ל-8 מנות :

1 בצל לבן, קלוף

2 כפות חמאה

2 כפות שמן זית

2 זוקיני ירוקים או קישואים

3/4 כוס אפונה עדינה, מופשרת

1 ו-1/2 כוסות ברילה פסטה סטלינה (צורת כוכבים)

3 כוסות מים רותחים או ציר ירקות רותח

1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק

מלח ופלפל שחור

להגשה:

גבינת פרמזן מגורדת דק

הוראות הכנה

- קוצצים את הבצל לקוביות קטנות.

- בסיר רחב ממיסים חמאה ושמן זית ומטגנים את הבצל עד ריכוך.

- חותכים את הקישואים לקוביות בגודל 1 ס"מ ומוסיפים. מטגנים, תוך כדי ערבוב, במשך 5 דקות.

- מוסיפים פסטה כוכבים, אפונה עדינה וציר ירקות רותח/ מים רותחים ומערבבים.

- מבשלים על אש קטנה עד שהפתיתים רכים.

- מוסיפים 1/2 כוס גבינת פרמזן ומערבבים היטב עד שהיא נמסה.

- מעבירים לקערת הגשה, מגרדים מעל גבינת פרמזן ומגישים חם.

המתכון באדיבות רחלי קרוט - למותג "ברילה"

כתבות נוספות