סגור

ריזוטו מפסטה קטנה עם ירקות ירוקים וגבינות

ג בסיון התשעח
,
17 במאי, 2018
17/05/2018 10:53
ריזוטו מפסטה קטנה עם ירקות ירוקים וגבינות

ריזוטו מפסטה קטנה עם ירקות ירוקים וגבינות צילום: אסף אמברם

חלבי
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

מצרכים ל-8 מנות :

1 בצל לבן, קלוף

2 כפות חמאה

2 כפות שמן זית

2 זוקיני ירוקים או קישואים

3/4 כוס אפונה עדינה, מופשרת

1 ו-1/2 כוסות ברילה פסטה סטלינה (צורת כוכבים)

3 כוסות מים רותחים או ציר ירקות רותח

1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק

מלח ופלפל שחור

להגשה:

גבינת פרמזן מגורדת דק

הוראות הכנה

- קוצצים את הבצל לקוביות קטנות.

- בסיר רחב ממיסים חמאה ושמן זית ומטגנים את הבצל עד ריכוך.

- חותכים את הקישואים לקוביות בגודל 1 ס"מ ומוסיפים. מטגנים, תוך כדי ערבוב, במשך 5 דקות.

- מוסיפים פסטה כוכבים, אפונה עדינה וציר ירקות רותח/ מים רותחים ומערבבים.

- מבשלים על אש קטנה עד שהפתיתים רכים.

- מוסיפים 1/2 כוס גבינת פרמזן ומערבבים היטב עד שהיא נמסה.

- מעבירים לקערת הגשה, מגרדים מעל גבינת פרמזן ומגישים חם.

המתכון באדיבות רחלי קרוט - למותג "ברילה"

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: pixabay

בקרוב: החידושים החמים של וואטסאפ

קרא עוד